Gastenboek

Heb je een leuke dag gehad met onze Fiat 500? Deel je ervaring hier! Heb je een leuke foto gemaakt die we mogen gebruiken op de website? Mail hem naar info@oldtimerverhuurmill.nl!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Joke Abrahams Joke Abrahams uit Mill schreef op september 16, 2020 om 6:42 pm:
Vandaag, 16 september, hebben wij, Jan en Joke Abrahams mogen genieten van een mooie toer met de Fiat 500. Jan heeft in zijn jonge jaren een tijdje gereden in een Fiat 600 en heeft daar ontzettend leuke herinneringen aan. Ik heb in mijn jonge jaren in een 2CV, oftewel een lelijke eend, gereden. Ik heb daar ook enorm van genoten. Het was mijn eerste auto.In 2013 mocht ik naar lange tijd weer eens een toer maken in een Eend. Jan en ik genoten daar samen van. Vandaag was het Jan zijn dag en mocht ik mee genieten. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hadden er een mooie route bij. We kwamen op straten waar we nog nooit geweest waren. De route was heel duidelijk omschreven met ook daarbij de plaatsen waar je kunt genieten van een mooie picknickplek of waar je koffie of iets anders kunt nuttigen. De bezienswaardigheden die je onderweg kunt gaan bekijken werden duidelijk beschreven. Wij hadden er nog een goedgevulde en mooie picknickmand bij. Er zaten werkelijk lekkere dingen in. We boften enorm met het weer, lekker met open dak rijden. Kortom een heerlijk dag om niet te vergeten!
Bertram Bertram uit groesbeek schreef op augustus 24, 2020 om 7:10 pm:
Beste Suzanne : wat een heerlijke auto is dit! en welk een goede zorgen ( verjaardagkaart - picknick - routes - mooi binnen in én buiten strak gepoetst). dank voor deze uitstekende toevoeging aan deze fijne verjaardag. Maak er zeker in de nabije toekomst nog eens gebruik van!
Noortje Noortje uit Bussum schreef op mei 28, 2020 om 7:31 am:
Wat een heerlijke middag, toerrit met de mooie glimmende rode fiat 500 door het land van Cuijk. Inclusief handige routekaart en picknickmand, echt genoten! En wat reed het karretje lekker!
Ingrid en Jos Ingrid en Jos uit Helmond schreef op april 28, 2020 om 7:53 am:
Het was heerlijk weer dus met het dakje open, de zon op ons hoofd en de wind door de haren hebben we een prachtige rit gemaakt door het Land van Cuijk. Even onthaasten en genieten van de landelijke omgeving met het gebrom van de Fiat 500 op de achtergrond. De auto biedt een unieke ervaring, rijdt zo leuk en levert alleen maar positieve reacties op. Kortom een glimlach op ons gezicht. We hebben een hele leuke middag gehad!
Marinus Marinus schreef op december 22, 2019 om 10:15 am:
Geinig autootje waarmee een ritje terug in de tijd allerlei geweldige herinneringen aan de mooie tijd van toen deed herleven. Met veel bekijks door de binnendoor weggetjes zoals in Gassel, de lage heide, Keent, Balgoij, langs mooie boerderijtjes, samen met mijn lieve zus, gekregen als verjaardagscadeau!
Jori en Lisa Jori en Lisa schreef op oktober 28, 2019 om 8:39 pm:
Wat een ontzettend leuke auto! Na een middag lachen tijdens de testrit konden we niet meer wachten om er op onze grote dag in te rijden. De hilarische toeter maakte de entree helemaal af. Ook erg fijn dat alles zo goed geregeld was en alle afspraken zo netjes nageleefd werden. Ontzettend bedankt!
Jessie Jessie uit Nijmegen schreef op mei 4, 2019 om 3:09 pm:
Als verrassing hadden mijn ouders een trouwauto geregeld voor ons, ze hadden niet een betere kunnen kiezen voor ons! Het was erg leuk om in deze auto te mogen rijden op onze mooie dag! Erg veel leuke reacties opgekregen en de auto staat ook nog eens erg leuk op onze trouwfoto's! Ook bedankt voor de lieve kaart! Liefs Jessie en Arjam
van Bavel van Bavel uit Wijchen schreef op april 21, 2019 om 1:13 pm:
Bedankt voor jullie goede service. De fiat zorgde ervoor dat de trouwdag van mijn dochter helemaal compleet was.