Over ons

Fiat 500 49
Fiat 500 39
previous arrow
next arrow
Shadow

Liefhebbers

Wij zijn liefhebbers van oldtimers. We toeren ermee, sleutelen eraan of gaan op zoek naar originele onderdelen en accessoires. Wanneer die liefde begonnen is? Lang geleden, met het opknappen van een DAF, de trots van de Nederlandse auto-industrie. Ook gewoon een leuke auto, compleet met Variomatic: de eerste echte ‘traploze’ automaat, lekker handig. Gewoon liefde en belangstelling voor oude techniek. Terug naar het elementaire autorijden, weg van computergestuurde techniek. Puur. En omdat we zelf helemaal weg zijn van onze Fiat 500 en het leuk is anderen deelgenoot te maken van onze liefhebberij voor oldtimers kun je onze Fiat 500 huren.

Een goei leven

Wij wonen met veel plezier in het prachtige Land van Cuijk en leven hier ‘Een Goei Leven’. Rust en ruimte vind je hier, met bomen omzoomde lanen, wegen met uitgestrekte vergezichten, bijzondere pareltjes om te ontdekken en mensen die je nog groeten. Bij uitstek geschikt om lekker rond te toeren in een Fiat 500 uit 1970.

Niet moeilijk

Rijden in een oude auto vraagt wat instructie en geduld. Alvorens we jou op pad sturen, maken we je vertrouwd met het rijden in een oldtimer, waarvan het dubbel clutchen deel uitmaakt. Niet moeilijk, je hebt de slag zo te pakken.